Ja és una artista!


Ja és una artista!

La primera exposició en solitari ens mostra la seva capacitat i aptitud.

Les persones no sempre sabem extreure el suc a les nostres habilitats, i a vegades molta gent no sap que té a la seva disposició alguna característica que la fa hàbil en un aspecte determinat. En aquest cas, com en molts altres casos, Marta Alsina és conscient de la seva facilitat en les arts plàstiques, i des de petita és feliç fent i regalant dibuixos que li surten de dins: de la seva imaginació i del seu cor.

Fa uns anys va començar el cicle formatiu d’art mural a La Llotja de Sant Andreu i, fruit d’aquesta experiència, ha generat una primera col·lecció de pintures a l’oli que va voler mostrar en una exposició anomenada “Paisatges inherents” el passat mes de febrer a El Local de Campins.

En aquesta retrospectiva s’hi van poder trobar des de els primers treballs que li van encarregar des de l’escola, fins a obres que son fruit de la seva necessitat de seguir pintant i experimentant amb l’oli. Hi havia exposats des de retrats a bodegons, així com la interpretació d’una obra coneguda.

La majoria d’obres eren d’estil cubista, amb predomini de colors marronosos, però amb tocs de groc, blanc o vermell. Tot i que alguna de les obres l’havia començat amb blaus, ara la cerca del seu llenguatge gira al voltant d’uns colors terrosos i foscos, però amb tocs de llum.

Tot just ha començat la seva carrera, i des de aquesta publicació l’anirem seguint per veure la seva evolució, com a persona, i com a artista. Endavant, Marta! Endavant Mei!

Podeu contactar amb ella a través del seu e-mail ( alsina.marta1@gmail.com ) i seguir el seu Instagram ( @martalsina_ )


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *