“Ametista”


“Ametista”

La galeria Atelier, del barri de Gràcia de Barcelona, presenta noves obres de Sergi Barnils, tan quadres com ceràmiques. aquestes darreres han estat realitzades amb la col·laboració del ceramista Xavier Bienvenido.

La galeria Atelier ha obert una exposició amb obres recents de Sergi Barnils que es podrà visitar des del 27 d’abril fins al 30 de juny d’enguany. En la mostra es podran contemplar quadres de diferents dimensions, amb una base monocromàtica i gravada, així com ceràmiques que, repetint signes i símbols de Barnils, ha realitzat amb col·laboració del ceramista Xavier Bienvenido.

Com explica el propi Barnils, després d’un període de buidor personal va trobar en els texts bíblics una nova empenta, tant a nivell d’inspiració com a nivell personal, per seguir endavant amb la seva obra. Actualment l’autor utilitza el llibre de l’Apocalipsi per tal de treballar en les seves obres. Aquestes estan realitzades tant sobre fusta com sobre tela, tot utilitzant oli, acrílic, ceres d’oli, carbonets, però sobretot ha treballat utilitzant la tècnica de l’encàustica. Un cop ha aplicat el cautxú, grava els diferents símbols i imatges fet que permet dotar de volum i capes les seves obres.

I juntament amb aquests quadres, carregats d’espiritualitat i simbologia, en aquesta exposició veiem que Barnils segueix experimentant. En aquests cas trobem les ceràmiques que, com hem comentat anteriorment, ha realitzat conjuntament amb el ceramista Xavier Bienvenido. Aquesta parella d’artistes han volgut donar volum a les idees de Barnils, amb formes simples, gairebé clàssiques, però carregades de bellesa i d’espiritualitat.

En totes les obres exposades en aquesta galeria podem trobar l’energia i la passió que Sergi Barnils posa en la seva interpretació dels texts bíblics, tant des del seu intel·lecte com de la seva espiritualitat.

Gràcies per llegir-nos.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *